Imali smo business pitch u Stuttgartu

Imali smo business pitch u Stuttgartu

U sklopu međunarodnog inkubacijskog programa CERIecon Playpark Rijeka imali smo priliku prezentirati našu poslovnu ideju - aplikaciju za koordinaciju i upravljanje u realnom vremenu - pred mentorima, kolegama poduzetnicima i potencijalnim investitorima na Visokom učilištu za medije (Hochschule der Medien) u Stuttgartu!


Naime, riječki Playpark umrežen je s drugim Playparkovima u Središnjoj Europi što znači da start-upovi mogu koristiti resurse i mentore drugih Playparkova, a najuspješniji među njima dobit će i priliku posjetiti Playpark-ove u drugim regijama Europe na petodnevnim razmjenama gdje će prezentirati svoje poslovne ideje. Budući da je projektni prijedlog s kojim smo sudjelovali u CERIecon Playparku dobio vrlo dobre ocjene od strane mentora Playparka, proveli smo 5 dana u Stuttgartu!


Putovanje je bilo iznimno korisno i poučno: imali smo priliku vidjeti kako rade njemački startupovi i inkubatori, imali smo obilazak Hochschule der Medien, visokog učilišta za sve vrste medija (naravno, mi smo se posebno interesirali za digitalne medije, npr. programe razvoja softvera i virtualne stvarnosti!), predavanja od strane mnogih stručnjaka (uključujući voditelja Boschovog akceleratora),...


Naravno, naši domaćini su nas proveli i kroz mnoge povijesne lokacije u Stuttgartu i okolici te se pobrinuli za vrhunski kulturni i gastronomski doživljaj, a skupa s kolegama poduzetnicima iskusili smo i noćni život u Stuttgartu.

ADRICOM d.o.o., Ante Starčevića 13, Rijeka | OIB: 92061975797 | MBS: 040381178 | PDV ID: HR92061975797 | Predsjednik uprave: Daniel Milin | Član uprave: Ivan Marin
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-17/7041-4. Temeljni kapital društva je 21.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.