Suradnja s tvrtkom BitLucky na području digitalnog marketinga

Suradnja s tvrtkom BitLucky na području digitalnog marketinga

U svibnju 2018. postali smo partneri tvrtke BitLucky. BitLucky je mlada firma (registrirana u ožujku 2018. godine) koja se bavi kriptovalutama odnosno kriptoinvestiranjem, savjetovanjem i rudarenjem. Prije otvaranja firme znanje i iskustvo su stjecali od 2015. godine uspješnim trgovanjem kriptovalutama i dugoročnim investiranjem u blockchain projekte. 


Neke od usluga koje BitLucky nudi su: 

 - vođenje portfolia kriptovaluta

 - sigurnosna pohrana portfolia na Nano Ledger S uređaj

 - savjetovanje i konzultacije (individualno i grupno) u vezi kriptoinvesticija, uspješnog vođenja portfolia, ulaganja u blockchain projekte, tehnička i stručna analiza ICO projekata itd.

posredovanje prilikom kupnje i prodaje kriptovaluta

- dugoročne investicije ("HODL projekti")

 - edukacija i radionice vezane za blockhain projekte i kriptovalute


... i mnoge druge.


Ponosni smo što je prva riječka tvrtka za blockchain i kriptovalute odabrala nas za voditelje web poslovanja i digitalnog marketinga! Osim poslovne suradnje dijelimo i strast prema blockchainu, novoj tehnologiji koja mijenja svijet ogromnom brzini, te planiramo i neke zajedničke blockchain projekte u skoroj budućnosti.

Luku Burazera (direktora BitLuckyja) te Eugena Travalju (voditelja marketinga u BitLuckyju) možete pronaći u Rijeci u njihovom uredu na adresi Ul. Janeza Trdine 2 (2. kat, ured 3), kontaktirati ih putem web stranice, e-maila ([email protected], [email protected]) ili telefona (+385 91 940 7920) te ih pronaći na društvenim mrežama (https://www.facebook.com/BitLuckyy/).

ADRICOM d.o.o., Ante Starčevića 13, Rijeka | OIB: 92061975797 | MBS: 040381178 | PDV ID: HR92061975797 | Predsjednik uprave: Daniel Milin | Član uprave: Ivan Marin
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-17/7041-4. Temeljni kapital društva je 21.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.