Tražimo dvoje stručnih suradnika (SOR)

Tražimo dvoje stručnih suradnika (SOR)

Tražimo mlade nade web development svijeta i kreativne dizajnere s vizijom! Uz nagli rast poslovanja naše tvrtke javila se potreba za proširenjem našeg tima, kako bi stigli udovoljiti svim klijentskim zahtjevima, ali i ubrzati razvoj vlastitih proizvoda. Iz tog razloga trebaju nam developeri i dizajneri gladni znanja i izazova!

Nemaš prethodnog iskustva, a tehnološki termini kojima se razbacujemo su ti samo otprilike poznati? Nije problem, svi moramo od nekud početi! Nama je bitno da si motiviran/a i da želiš učiti, jer mi tražimo ljude u koje možemo ulagati da od njih čim prije napravimo senior developere i vrhunske grafičke dizajnere.

 

TKO SMO?

ADRICOM tim sačinjavaju mladi, ali kreativni i predani stručnjaci iz različitih polja: od grafičkog dizajna preko web i mobilnih developera i stručnjaka za digitalni marketing pa do inovatora i programera AR/VR aplikacija. Snažan naglasak stavljamo na kontinuiranu edukaciju i učenje novih tehnologija te korištenje istih za rješavanje realnih problema u poslovnom svijetu. Vjerujemo u naporan rad i stalan napredak, ali u opuštenom ozračju i prijateljskoj atmosferi.


ČIME SE BAVIMO?

ADRICOM d.o.o. je tvrtka koja se brine se za sve aspekte digitalnog poslovanja naših klijenata, od izrade vizualnog identiteta preko izrade web stranica do dizajna i programiranja pametnih poslovnih sustava i aplikacija. Uz to se bavimo i izradom vlastitih web i mobilnih aplikacija koristeći najnovije tehnologije i najviše standarde struke.

Volimo istraživati nove tehnologije (blockchain, AR/VR, biometrijske tehnologije,...), igrati se s gadgetima i aplikacijama (ne moramo ni spominjati da smo tehnološki geekovi!), putovati, skupljati znanje i certifikate i područja koja nas zanimaju i još svašta nešto.

 

ŠTO TRAŽIMO?

Tražimo entuzijastične web (full-stack ili front-end )developere i kreativne grafičke dizajnere. Budući da tražimo pripravnike, poznavanje programskih i markup jezika (JavaScript, jQuery, PHP, HTML5, CSS3, CSS/SASS/SCSS, XML/XHTML,..) te tehnologija i frameworkova (Adobe paket, Node.js, Angular.js, Bootstrap,...) je bonus, ali nije uvjet! Ono što svakako tražimo od naših budućih kolega:

Logičko razmišljanje, sposobnost „razbijanja“ složenog problema u niz povezanih jednostavnijih problema, matematička pismenost.

Apsolutno najvažnija karakteristika koje naši budući kolegice i kolege trebaju imati je želja za učenjem te stanje uma “svaki problem ima rješenje, samo ga treba naći”, dakle problem solver mentalitet. Sposobnost samomotivacije i poštivanja rokova su također nužni, kao i sposobnost rada u timu.


ŠTO PRUŽAMO?

Nakon što malo bolje upoznamo svoje nove kolegice i kolege i uvjerimo se da su odgovorne osobe koje poštuju rokove, dopuštamo im da samostalno kreiraju svoje radno vrijeme, kao i da obavljaju posao od kuće (ili s neke tropske plaže). Vjerujemo u to da se znanje množi što se više dijeli, kao i da trebamo stalno učiti, napredovati i razvijati svoja znanja i vještine, i zbog toga potičemo svoje zaposlenicima na pohađanje seminara, webinara, radionica, tečajeva i konferencija.

No ne može se stalno raditi, treba se i odmarati i uživati u životu! Aktivni izleti i team-building eventi su nešto što jako volimo i što nam pomaže da napunimo baterije, a vjerujemo i da se kvalitetnije brainstorma uz pizzu i pivo... Naravno, kao i svi developeri volimo imati puno kave blizu sebe. Jako, jako puno kave.


DAKLE?

 Ako nakon svega pročitanog još nisi zainteresiran/a, nemamo ti što reći osim da propuštaš priliku života. Ako jesi – javi se na mail ili mob da se vidimo uz kavu (mi častimo, naravno!) i malo porazgovaramo o tvojim vještinama i sposobnostima, ali i željama, interesima itd.

ADRICOM d.o.o., Ante Starčevića 13, Rijeka | OIB: 92061975797 | MBS: 040381178 | PDV ID: HR92061975797 | Predsjednik uprave: Daniel Milin | Član uprave: Ivan Marin
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-17/7041-4. Temeljni kapital društva je 21.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.