Tražimo full-stack web developera

Tražimo full-stack web developera

Tražimo iskusne web developere koji tečno govore HTML5, vode debate u PHP jeziku, stan i ured organiziraju u MySQL ili PostGRE-u, prekrasne zalaske sunca i slike mačića opisuju u CSS3/SASS/SCSS, a pisanu korespondenciju obično vode u XML-u.

Ako su web tehnologije tvoja strast, a ne želiš se svrstavati u ladice „samo“ front-end developera ili „samo“ back-end developera, javi nam se i dođi na kavu te poslušaj što nudimo!

 

TKO SMO?

ADRICOM tim sačinjavaju mladi, ali kreativni i predani stručnjaci iz različitih polja: od grafičkog dizajna preko web i mobilnih developera i stručnjaka za digitalni marketing pa do inovatora i programera AR/VR aplikacija. Snažan naglasak stavljamo na kontinuiranu edukaciju i učenje novih tehnologija te korištenje istih za rješavanje realnih problema u poslovnom svijetu. Vjerujemo u naporan rad i stalan napredak, ali u opuštenom ozračju i prijateljskoj atmosferi.


ČIME SE BAVIMO?

ADRICOM d.o.o. je tvrtka koja se brine se za sve aspekte digitalnog poslovanja naših klijenata, od izrade vizualnog identiteta preko izrade web stranica do dizajna i programiranja pametnih poslovnih sustava i aplikacija. Uz to se bavimo i izradom vlastitih web i mobilnih aplikacija koristeći najnovije tehnologije i najviše standarde struke te imamo nekoliko većih projekata koje planiramo lansirati u 2019.

Volimo istraživati nove tehnologije (blockchain, AR/VR, biometrijske tehnologije,...), igrati se s gadgetima i aplikacijama (ne moramo ni spominjati da smo tehnološki geekovi!), putovati, skupljati znanje i certifikate i područja koja nas zanimaju i još svašta nešto.

 

ŠTO TRAŽIMO?

Tražimo entuzijastične web developere koje podjednako zanima pozadinska logika web aplikacija i sustava kao i slaganje izgleda i manipulacija sadržajem s front-end strane. Idealan kandidat suvereno barata i ima (makar nekakavog) iskustva u:

  • - HTML5 (jer što se može raditi u web aplikacijama bez poznavanja HTML-a)
  • - CSS3/SASS/SCSS (treba nekako i posložiti i urediti taj HTML, jel' tako?)
  • - XML/XHTML (velik bonus je poznavanje OTA i B.XML shema jer trenutno razvijamo vlastiti sustav za poslovanje u turizmu)
  • - JavaScript (mi uglavnom radimo s Vue frameworkom, ali rado ćemo učiti od kolega koji imaju više iskustva s React-om ili Angular-om)
  • - OOP PHP (bonus: poznavanje rada u Laravel frameworku)
  • - MySQL/PostGRE relacijske baze podataka
  • - MongoDB nerelacijske baze podataka

Ne moramo posebno spominjati iskustvo rada s version-control sustavima (Github, Bitbucket,..), jel' da? Za sve što ste radili u gore navedenim tehnologijama, a imate na Git-u te želite podijeliti s drugima, slobodno pošaljite poveznicu na Vaš repozitorij da možemo baciti oko.

Uz navedeno, ono što svakako tražimo od naših budućih kolega je želja za učenjem te stanje uma “svaki problem ima rješenje, samo ga treba naći”, dakle problem solver mentalitet. Sposobnost poštivanja rokova je također nužna jer je rok za isporuku usluge ili proizvoda klijentima za nas svetinja. Sposobnost rada u timu je poželjna jer na svakom većem projektu radi nekoliko ljudi i za ispoštovati svetinju (rok za isporuku) nužno je da dobro funkcioniraju zajedno.


ŠTO PRUŽAMO?

Redovita i uredna plaća u rangu standarda industrije je uobičajena stavka u našoj firmi, no to nije sve.

Nakon što malo bolje upoznamo svoje nove kolegice i kolege i uvjerimo se da su odgovorne osobe koje poštuju rokove, dopuštamo im da samostalno kreiraju svoje radno vrijeme, kao i da obavljaju posao od kuće (ili s neke tropske plaže). Vjerujemo u to da se znanje množi što se više dijeli, kao i da trebamo stalno učiti, napredovati i razvijati svoja znanja i vještine, i zbog toga potičemo svoje zaposlenicima na pohađanje seminara, webinara, radionica, tečajeva i konferencija.

No ne može se stalno raditi, treba se i odmarati i uživati u životu! Aktivni izleti i team-building eventi su nešto što jako volimo i što nam pomaže da napunimo baterije, a vjerujemo i da se kvalitetnije brainstorma uz pizzu i pivo... Naravno, kao i svi developeri volimo imati puno kave blizu sebe. Jako, jako puno kave. Pokušavamo se prebaciti i na voće pa ga kupujemo naveliko, ali zasad nam je kava još uvijek draža.


DAKLE?

Ako nakon svega pročitanog još nisi zainteresiran/a, nemamo ti što reći osim da propuštaš priliku života. Ako jesi – javi se na mail ili mob da se vidimo uz kavu (mi častimo, naravno!) i malo porazgovaramo o tvojim vještinama i sposobnostima, ali i željama, interesima itd.

ADRICOM d.o.o., Ante Starčevića 13, Rijeka | OIB: 92061975797 | MBS: 040381178 | PDV ID: HR92061975797 | Predsjednik uprave: Daniel Milin | Član uprave: Ivan Marin
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-17/7041-4. Temeljni kapital društva je 21.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.