Tražimo grafičkog dizajnera

Tražimo grafičkog dizajnera

Imamo potrebu za kvalificiranim grafičkim dizajnerima – kreativnim osobama s odličnim poznavanjem Adobe paketa (PhotoShop, Illustrator, XD, InDesign), UI dizajnom te izradom mock-upova za web stranice i aplikacije. 

 

Ako je digitalni dizajn tvoja strast, trendovi u dizajnu tvoja omiljena literature, misliš da udovoljavaš uvjetima i želiš raditi u web okruženju s odličnom development podrškom – javi nam se jer si idealan kandidat za nas!

 

TKO SMO?

ADRICOM tim sačinjavaju mladi, ali kreativni i predani stručnjaci iz različitih polja: od grafičkog dizajna preko web i mobilnih developera i stručnjaka za digitalni marketing pa do inovatora i programera AR/VR aplikacija. Snažan naglasak stavljamo na kontinuiranu edukaciju i učenje novih tehnologija te korištenje istih za rješavanje realnih problema u poslovnom svijetu. Vjerujemo u naporan rad i stalan napredak, ali u opuštenom ozračju i prijateljskoj atmosferi.ČIME SE BAVIMO?

ADRICOM d.o.o. je tvrtka koja se brine se za sve aspekte digitalnog poslovanja naših klijenata, od izrade vizualnog identiteta preko izrade web stranica do dizajna i programiranja pametnih poslovnih sustava i aplikacija. Uz to se bavimo i izradom vlastitih web i mobilnih aplikacija koristeći najnovije tehnologije i najviše standarde struke te imamo nekoliko većih projekata koje planiramo lansirati u 2019.

Volimo istraživati nove tehnologije (blockchain, AR/VR, biometrijske tehnologije,...), igrati se s gadgetima i aplikacijama (ne moramo ni spominjati da smo tehnološki geekovi!), putovati, skupljati znanje i certifikate i područja koja nas zanimaju i još svašta nešto.

 


ŠTO TRAŽIMO?

Kreativnu osobu koja ima izvrsno poznavanje Adobe paketa i iskustvo u izradi UI dizajna te mock-upova za web i aplikativna rješenja. Oko za detalje i sposobnost poštivanja rokova su nužni uvjeti, jer se Adricom ponosi time da uvijek na vrijeme isporučuje vrlo kvalitetne proizvode. Komunikativnost i sposobnost rada u timu su svakako bonus – jedna od ključnih radnih zadaća naših dizajnera je na temelju klijentskih želja stvoriti atraktivan i jednostavan proizvod te svoje zamisli i dizajn prenijeti developerima.ŠTO PRUŽAMO?

Redovita i uredna plaća u rangu standarda industrije je uobičajena stavka u našoj firmi, no to nije sve.

Nakon što malo bolje upoznamo svoje nove kolegice i kolege i uvjerimo se da su odgovorne osobe koje poštuju rokove, dopuštamo im da samostalno kreiraju svoje radno vrijeme, kao i da obavljaju posao od kuće (ili s neke tropske plaže). Vjerujemo u to da se znanje množi što se više dijeli, kao i da trebamo stalno učiti, napredovati i razvijati svoja znanja i vještine, i zbog toga potičemo svoje zaposlenicima na pohađanje seminara, webinara, radionica, tečajeva i konferencija.

No ne može se stalno raditi, treba se i odmarati i uživati u životu! Aktivni izleti i team-building eventi su nešto što jako volimo i što nam pomaže da napunimo baterije, a vjerujemo i da se kvalitetnije brainstorma uz pizzu i pivo... Naravno, kao i svi developeri volimo imati puno kave blizu sebe. Jako, jako puno kave. Pokušavamo se prebaciti i na voće pa ga kupujemo naveliko, ali zasad nam je kava još uvijek draža.DAKLE?

Ako nakon svega pročitanog još nisi zainteresiran/a, nemamo ti što reći osim da propuštaš priliku života. Ako jesi – javi se na mail ili mob da se vidimo uz kavu (mi častimo, naravno!) i malo porazgovaramo o tvojim vještinama i sposobnostima, ali i željama, interesima itd.

ADRICOM d.o.o., Ante Starčevića 13, Rijeka | OIB: 92061975797 | MBS: 040381178 | PDV ID: HR92061975797 | Predsjednik uprave: Daniel Milin | Član uprave: Ivan Marin
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem Tt-17/7041-4. Temeljni kapital društva je 21.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.